Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Szuper Szülinapi buli

Szuper szülinapi buli - stresszmentesen

A szülinap mindenki életében egy nagyon fontos esemény. Különösen igaz ez akkor, ha már vannak gyerekeid. Akár családi körben ünneplitek, akár szülinapi bulit szervezel neki, rengeteg időt és energiát emészt fel:

 • megtervezni, hogy hány gyerek legyen
 • kiket hívj meg
 • mi legyen a menü
 • hogyan díszítsd fel a lakást a buli idejére
 • milyen apró ajándékkal kedveskedj a vendégeknek
 • milyen programot, játékot szervezz nekik, amit biztos hogy a kisebbek és a nagyobbak egyaránt élveznek – anélkül, hogy a buli végén egy kimerítő takarítás várna Rád
 • és persze mindez még a költségvetésedbe is beleférjen.

 

Mindezek gondos megtervezése és beszerzése is Rád hárul – sokszor munka után kell elkezdeni utánanézni a lehetőségeknek interneten, telefonon, üzleteket járva és még akkor is ott marad a kétség, hogy vajon tetszik-e majd a gyerekeknek.

 

8 év tapasztalatával a hátunk mögött egy ilyen stresszmentes szuperbuli megtervezésében és kivitelezésében tudunk a segítségedre lenni.

Neked elég a létszámot kitalálni, a menüt elkészíteni. A dekoráció elkészítésében és a party kellékek kiválasztásában segítünk Neked. De ez nem minden… A gyereksereg 1,5-2 órás igényes szórakoztatását is megoldjuk helyetted.

Hogyan?

Okleveles léggömbdekoratőr kollégánk a szülinapi buli helyszínén 1,5-2 órán keresztül a gyerekek minden kívánságát teljesíti: hajtogat virágot, állatokat, kedvenc figurákat – a lehetőségeknek csak a gyerekek képzelete szab határt.

És ameddig a gyerekekkel kollégánk foglalkozik, Te nyugodtan pihenhetsz, beszélgethetsz a szülőkkel – vagy akár a gyerekekkel együtt élvezheted a bulit.

A party végén a vendégek hazavihetik az elkészített lufi figurákat – így a köszönő ajándékkérdés is meg van oldva.

Mi a teendőd, ha szeretnél egy stresszmentes szuper bulit rendezni a gyerekednek?

 1. Felhívsz bennünket a Lufipark Allee telefonszámán +36-30-208-6200 és egy időpont egyeztetést követően eljössz az üzletbe.

Ekkor átbeszéljük az elképzeléseidet és ez alapján

 • segítünk kiválasztani a buli kellékeit és a dekorációt megtervezzük.
 • Leegyeztetjük a részleteket: helyszín, időpont, téma – ha éppen gyermeked speciális partyt szeretne (hercegnős, kalózos, autós stb).
 • megbeszéljük a szülinapi party menetét

 

 1. Kiválasztod a party kellékeket – ezeket akár már ott az üzletben azonnal meg is vásárolhatod
 2. Nyugodtan intézheted az ennivalót, a tortát – és stresszmentesen várhatod a nagy napot! :)

 

Mikor ajánljuk Neked a stresszmenten szuperbulit?

Ha kültéren vagy beltéren szervezel bulit max 10, akár különböző életkorú, nemű gyerek számára – kb 12 éves korig.(Nagyobb gyereklétszám esetén is megoldható, de ekkor két léggömbdekoratőrrel dolgozunk, hogy minden gyerek kívánságát tudják folyamatosan teljesíteni.)

 

Részletes információt kérhetsz telefonon, e-mailben, személyesen az üzletben

Lufipark Allee

Cím: Allee Bevásárlóközpont 1. emelet (Budapest, Október Huszonharmadika u 8-10)

Telefonszám: +36-30-208-6200

e-mail: info@lufipark.hu

www.lufipark.hu

 

 

Nézd meg, milyen szülinapi bulit szerveztünk magunknak

2017 szeptemberében ünnepeltük a 3. szülinapunkat, ahol eljött hozzánk egy ovis csoport vendégségbe.Volt itt minden, ami egy szuper szülinaphoz kell: lufiztunk, arcot festettünk, volt nagy mozgó lufi dínónk és lufi tortánk is. És persze az ovisok énekeltek nekünk.

          

Mozgó tortánkat itt nézhetitek meg :) https://www.facebook.com/Lufipark/videos/1775110739179168/

A szülinapi buliról készült videót itt nézheted meg: https://youtu.be/G5TXbohe3aE

Ha szeretnél ilyen szuperszülinapot, akkor kérj ajánlatot!

Mikulás 2017

2017. december 4-én az Eötvös József Általános Iskola 3/A osztályos tanulói találkoztak nálunk az utolérhetetlen Superman Mikulással. Lufiztunk, vidámkodtunk - volt lufi mikulásunk és megkértük a Superman Mikulást és segítőit, hogy adják át a gyerekeknek és a tanító néniknek az ajándékokat.

   

 

 

 

Keresés