Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Lufipark Törzsvásárlói kártya szabályzat

Lufipark Törzsvásárlói kártya szabályzat

 

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Lufipark által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

 

Bronz kártya: 25.000 Ft összegű összes vásárlási értékig, minden vásárlás után 2% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

Ezüst kártya: 50.000 Ft összegű összes vásárlási értékig, minden vásárlás után 5% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

Arany kártya: 250.000 Ft összegű összes vásárlási érték felett, minden vásárlás után 10% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

VIP kártya: 400.000 Ft összegű összes vásárlási érték felett, minden vásárlás után 15% kedvezmény kerül jóváírásra pontokban.

 

A kártya tulajdonosnak születésnapját követő 3 hétben a kártya felmutatásával egyszeri alkalommal 10% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlásából, az aktuális pontkedvezménye mellett.

A Lufipark a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Lufipark fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

 

Kártyaérvényesség

A Lufipark Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

 

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 500 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán(www.facebook.com/) a tájékozódhat.

 

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja és az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a Lufipark facebook oldalán (http://www.facebook.com/),valamint telefonszámunkon (06302086200), és személyesen a Lufipark üzletben.

Kártya aktiváláskor 300 pont=300 Ft ajándékot írunk jóvá kártyáján, melyet legközelebb üzletünkben levásárolhat.

 

Ajándékkártya

A befizetett összeg A Lufipark kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

 

Igénybevétel helye

Lufipark üzlet

1117 Budapest, Október Huszonharmadika utca 8-10

Allee Bevásárlóközpont  1. emelet

 

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint telefonszámunkon (06302086200) és személyesen az üzletben lehet.

Címünk:

Lufipark üzlet

1117 Budapest, Október Huszonharmadika utca 8-10

Allee Bevásárlóközpont  1. emelet

 

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

 

Adatkezelés

A Lufipark tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Lufipark kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Lufipark, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Lufipark marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Lufipark az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

 

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

 

Elérhetőségek

Telefonszám: 06302086200

E-mail: info@lufipark.hu

Keresés