Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blogok

Blogok

Ezen a helyen azokra a kérdésekre kaphatsz választ, amit a leggyakrabban kérdeztek tőlünk az üzletben - mint például lufiposta, léggömb felengedés, led-es lufik, héliumos lufik, világító léggömbök, villogó ledes lufik, lufi dekorációs lehetőségek.

 

 

 

 


 

2022. 12. 01. 12:09:12
Karácsonyi interjú az Életre fel! műsornak!

Nyakunkon a Mikulás és a Karácsony, ennek apropóján az Életre fel! tv műsor stábjával beszélgettünk az karácsonyi trendekről, dekorációs szokásokról. Kíváncsi vagy milyen színek dominálnak a dekorok összeállítása során? Érdekel milyen új szokás terjed futótűzként hazánkban?

Kattints és nézd meg rövid interjúnkat!


2022. 11. 23. 15:39:39
Érdekességek a Mikulásról: 5 dolog, amit biztosan nem tudtál!

Közeleg a Mikulás, gyerekek milliói várják december 6-át, amikor az ablakban lévő csizmáik megtelnek finomságokkal. A köztudatban a Télapó piros ruhában nagy szakállal egy hatalmas szánon érkezik…mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a jelenkori formája eredetileg nem így volt?

Érdekességek a Mikulásról: cikkünkben meghökkentő tényeket gyűjtöttünk össze!

2022. 11. 16. 12:19:52
10 vicces levél a Mikulásnak!

Közeleg a december, jön a Mikulás és a Karácsony. Ebben az időszakban sok-sok gyerek osztja meg kívánságait a Télapóval, ami néha kifejezetten mókás formában történik meg.

Összeszedtük az elmúlt évek legjobbjait: 10 vicces levél a Mikulásnak!

2022. 10. 26. 13:35:26
Halloween dekoráció: 2022 TOP 5 terméke!

Már nagyon a finishben vagyunk, vészesen közeleg a Halloween. Minden évben van néhány termék, amit, ahogy mondani szokás „visznek, mint a cukrot”. Összeszedtük az idei év legjobbjait, amivel garantált sikered lesz!

Kattints és inspirálódj, ez a top 5 Halloween dekoráció!

2022. 10. 19. 12:09:53
Halloween interjú az Életre fel! Tv műsornak!

Már-már megszokottnak mondható esemény nálunk, az Életre fel! Tv műsor stábja látogatott meg minket, hogy a tavalyi évhez hasonlóan készítsenek velünk egy rövid interjút! Kitalálod mi lehetett a téma? Naná, hogy a Halloween!

Legújabb cikkünkből megtudhatod a részleteket és a videót is megnézheted!


 

2022. 08. 31. 12:55:57
A strandlabda felfújható héliummal?

Folytatjuk lufimítosz sorozatunkat és egy nagyon érdekes kérdéssel foglalkozunk ebben a részben. Héliummal csak és kizárólag lufi fújható? Mi a helyzet a strandlabdával? Vajon megtölthető héliummal?

Kattints és járj utána!

2022. 08. 30. 13:38:31 Lufipark
A Bubbles lufi kevésbé tartós, mint a hagyományos fólia lufi?

Lufimítosz sorozatunk következő részének központi témája a különleges bubbles lufi és annak lebegési ideje. Bírja addig, mint a hagyományos fólia lufi?

Kattints és járj utána!

2022. 08. 08. 14:10:16
Ledes lufi: Vajon látszik a héliumos lufiban a LED?

Lufimítosz sorozatunk második részének a főszereplője a ledes lufi. Gyakori kérdés, hogy vajon átlátszik- e a lufin vagy nem? Vajon van létjogosultsága?

Kattints és derítsd ki a választ!

2022. 08. 01. 15:05:57
Héliumos lufi szállítása: Segít a súly és a zsák?

A legtöbb weboldalon megtalálható a GYIK oldal, vagyis a gyakran ismételt kérdések gyűjtőhelye. Természetesen a mi esetünkben is számtalan ismétlődő kérdés merül fel, amit kicsit kreatívabb formában, legújabb sorozatunkban igyekszünk megválaszolni!

Vajon megkönnyíti a héliumos lufik szállítását a súly és a zsák? Kattints és kiderül a válasz!

2022. 06. 21. 12:09:49
Kerti parti szervezés: tippek a tökéletes bulihoz!

A jó idő és a hosszúra nyúló nappalok miatt, a nyár egyértelműen a kerti parti szervezés időszaka. Családi és baráti összejövetelek esetén is nagyszerű döntés, hiszen fantasztikus hangulat varázsolható és megannyi plusz lehetőség kínálkozik!

Cikkünkben összeszedjük a kerti parti szervezés legfontosabb szabályait!

Keresés